Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Ova web stranica poštuje sigurnost i privatnost svih posjetitelja i korisnika stranice.

Tarot-mirjana.com.hr može prikupljati određene podatke o korisnicima (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) dobivene tijekom korištenja web stranice, a sve sukladno zakonu. Tako prikupljene podatke koristimo isključivo za što bolji uvid i razumijevanje pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika te u svrhu poboljšanja same web stranice i dodatnog razvoja sadržaja te prilagodbe publici za bolji dojam i veću uporabnost.

Sve izmjene i dopune ovih pravila privatnosti neće biti važeće ako nisu objavljene na ovim stranicama, svaka izmjena koja se objavi na ovim stranicama odmah postaje važeća te će Vaše daljnje korištenje ove stranice podrazumijeva da prihvaćate izmijenjena pravila.

Tarot-mirjana.com.hr također može sadržavati linkove koji vode na druge web stranice, ali ova web stranica nije odgovorna za sadržaj ni pravila privatnosti tih stranica. U slučaju da saznate kako linkovi vode na web stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom policom privatnosti, obavijestite nas o tome te će ti linkovi biti uklonjeni.